Pro mého muže

Pro mého muže

Anotace: ...2005

Sama sobě
o tobě jsem si lhala
sama k tobě
nelásku předstírala
A tys trpěl
a já snad ráda byla
nahlas jsi mlčel
když jsem v tobě umírala
Dokázala zabít
každou hezkou chvíli
snadno překroutit
vše o čem jsme mluvili
S úsměvem vypustit
ty nejhnusnější slova
a za chvíli zas
jen znova a znova
S jediným cílem
z tvého srdce dostat sebe pryč
snad tak snadno
jako z bytu laciný kýč
A pak jinde s jiným
hrát si na muže a ženu...
Autor Krpi Nika, 17.09.2010
Přečteno 308x
Tipy 13
Poslední tipující: Psavec, Gabrielle, Martin Švarc, nella, ostuda lidstva, Květka Š., Elisha, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, jo, za života se stane ledacos, po smrti už nic.

17.09.2010 17:34:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí