Hory I. - VI.

Hory I. - VI.

Anotace: haiku z výstupu na Mont Blanc

Hory I.
stoupám k vrcholu
ukazuje mi vzhůru
kamení cesty

Hory II.
tíha lidskosti
zavazuje člověka
zodpovědností

Hory III.
být na vrcholu
neznamená nic více
než zdolat sebe

Hory IV.
krása zahrne
tíhu všednodennosti
výjimečností

Hory V.
mysli znavené
moje námaha dává
spočinout v tichu

Hory VI.
nic míň než láska
myšlenky nás donesou
k domovu srdce
Autor VIZ, 17.09.2010
Přečteno 276x
Tipy 6
Poslední tipující: Lorraine, Marfuša, Květka Š., CULIKATÁ, Maranatha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí