Sobectví

Sobectví

Anotace: ...(10/2005)

Chtěla bych si upléct pavučinu
do které tebe bych chytila
pomaloučku bych ji spřádala
nitku po nitce
chvilku po chvilce.

A až zamotám si tě ve své pasti
tajně budu kousky tebe pro sebe si krásti
kousek po kousku.

A až zvykem budeš ke mně navždy připoután
pak svobodu ti mohu nabídnout
mimo pavučinku trošku nahlídnout.

Však ty zpátky zamotáš se sám
víš, že vše na světě jen já ti dám.

Pavučinku takovou chtěla bych ti nachystat
tím se ti k srdci navždy připoutat.
Autor zaba.zuzla, 08.01.2006
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná básnička, přesně vím jak to myslíš.

09.01.2006 16:38:00 | Veronika Soumarová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí