Existence múz

Existence múz

Anotace: dokázána, nebo vyvrácena?

Není nic z toho dokázáno,
že večer, kdy hvězdy usínají,
přišla náhle, prý zkusit co je zakázáno,
a pak pouze snít vše co ostatní znají.

Polibkem na rty se odsoudila,
v náruči, v svůj pokoj nekonečný,
oči otevřela, aby cizí lépe spatřila,
konečně na dně hladinky konec nečekaný.

Pohlazením v místech intimních,
odhaluje svoji představivost, ňadra výstavní,
jenž vzdávají čest hrám smutečním,
kdy v podvečer do své ruky budoucnost utíká.

Vědecky prý dokázáno jest,
že umělec pod vlivem alkoholu,
žije více život svůj inspirativní,
než bezdomec a střízlivec bez inspirace.
Autor Láďa, 17.09.2010
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: Lexisa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to s tím opilým umělcem je skvělý

07.10.2010 05:40:00 | Lexisa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí