Jablko

Jablko

Anotace: POhled na povrch a pohled zevnitř..:)

Podíval jsem se na jablko
Jak je krásné, červené,
Jak se leskne, na pohled šťavnaté,
prostě sladké pro oko

Zakousl jsem se
Cha! Jak je masité!
Uvnitř plno červů!
Pozvracel jsem se! ...už znova
Plíseň z jablka se vsákla do mých nervů...
Autor Lamorte, 17.09.2010
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: evilyn, Manstein, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí