moment

moment

Anotace: mírně bilinguálně

Sbírka: mírně bilinguálně

I see me sitting in a flat
vidím se smát a vzpomínat
having my teacup always full
od toho kdo mi jej nabídnul
watching the bodies jazzing up
nestavím se už pod okap
knowing the bright days always come
vědouc, že temným odolám
breating in
rajský plyn
crying no more every day
tak dál stůj, hřeš a umírej.
Autor fidgetypoet, 17.09.2010
Přečteno 305x
Tipy 6
Poslední tipující: branwen, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí