Já chci žít!!!

Já chci žít!!!

Anotace: ....

Matko slyšíš mě.
Jsem připraven.
daruj mě,
tomuto světu,
ze svého lůna.

Já chci žít!!!
Milovat…..
Nenávidět…..
Smát se…..
Plakat…..
Snít…..
Celé noci bdít.
Psát…..
Umírat…..
A znovu ožívat!!!
Jako stromy co shazují své listí.
A znovu a znovu ožívat!!!
V slzách deště tancovat.
Slyšíš matko
Já chci žít!!!
Autor ZILA78, 18.09.2010
Přečteno 249x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, NikitaNikaT., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen vykrik, basnicky pro mne nema zadnou hodnotu..

18.09.2010 21:19:00 | saddova

Výkřik, pro mne zní trošku zoufale, hodně pocitové...

18.09.2010 11:12:00 | NikitaNikaT.

Já také-tak žij-šup!:)

18.09.2010 10:00:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí