Dálka

Dálka

Anotace: někdy přátelé nepřijmou za žádnou cenu to, co jim nabízíme ať se snažíme sebevíc...

Kam dívá se dívka v dáli,
že nevidí jak na ni mávám.
Kam dívá se,
že nevidí co jí dávám.
Proč nechytí to do svých dlaní,
proč stále otočená je směrem svým.
Proč pohledem v dál svoje dny marní,
proč nesměje se vtipům mým.
Proč nechce oporu ve mě mít,
proč stále jak socha stojí.
Proč raději na okraji srázu chce být,
to se života tak moc bojí?
Proč raději do propasti se dívá,
proč neustoupí o krok dál.
Vždyť ne všechno podle našich představ bývá,
ale to není důvod aby člověk všechno vzdal..
Autor hellowik, 18.09.2010
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: Chašmodský, Corax, ZILA78, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myšlenka je pekna, ale zpracovani pokulhava...

18.09.2010 21:00:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí