Jsem

Jsem

Anotace: bez anotace...není víc co dodávat

Jsem člověk jako každý jiný,
i pro mě v životě melou mlýny.
Jsem básník, co básně skládá,
jsem ta, co na lásku nadává.
Jsem to já, koho nikdo nechce,
jsem to já, koho někdo nedostane tak lehce.
Jsem jak opuštěný poutník na poušti,
jsem jak voda v rybníce, kterej se vypouští.
Jsem jak pták, který nebude nikdy létat.
jsem jak květina co nebude nikdy rozkvétat.
Jsem jak den bez hodin,
jsem jak strom bez plodin.
Jsem jak černočerná tma,
tak taková jsem já.
Autor MC Lena, 18.09.2010
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlas, (báseň je depresivní. chce se zaměřit na hezké věci)

21.12.2012 20:41:00 | Robin Marnolli

špatný rytmus, není nad čím se nadchnout, forma basne se mi taktez nelibi, chce to zapracovat na slovni zasobe i pocitani slabik..

18.09.2010 20:53:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí