Cesty a ženy.

Cesty a ženy.

Anotace: Ženy a cesty? ...jak to jen souvisí?

Jsou cesty které někam vedou,
jiné se jen tak klikatí,
ženské, co jako kočky předou,
jiné ti drápkem oplatí.

Jsou cesty celkem pohodlné,
jiné se těší na pády,
mám rád jen děvče cituplné,
dámy zas raděj rošády.

Upadls, už se válíš v prachu?
...prach očistí ti lidská dlaň,
zkušenost dobrá, milý brachu,
když upadneš tak zase vstaň.
Autor ota.pé, 19.09.2010
Přečteno 184x
Tipy 8
Poslední tipující: Mbonita, Psavec, CULIKATÁ, labuť, zenge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí