Neznámé končiny

Neznámé končiny

Anotace: Takové zamyšlení se...

Říše to neznámá
Tak neprobádaná
Nikdo neví nic více
avšak navštěvují ji statisíce

Též já tam zabloudil
A ne jednou
Nýbrž nespočetněkrát
Ona si s tebou začne hrát

Jednou se octneš tam
Podruhé úplně jinde
Nehybně prodírat se průrvami zdání
Jež si nelze poručit na přání

Kéž bych tak mohl
Povolit či přitáhnout
Své otěže snů
Ty vytrácejí se s návratem dnů
Autor Martin Švarc, 19.09.2010
Přečteno 272x
Tipy 7
Poslední tipující: Anne Leyyd, Daerfëa, Radek.oslov.Šafárik, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezke :)

28.10.2010 21:01:00 | Míša S.

Působivé zamyšlení se... moc se mi to líbilo. ST!

02.10.2010 19:45:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí