Klec II.

Klec II.

Anotace: ..................

Co jenom dále?
probuzení z opileckého šílenství
po několika týdnech
když piji víno
cítím jak je kyselé
jak kdybych se zkazilo
co jenom…
stalo se
proč nechutná tak jak by mělo

hrozny v mé ruce
vypadají jak tváře starého člověka
tak vrásčité
bez života

tělo ztratilo
svou sílu
jen v mysli
zůstala chuť
po kapkách vína

oči mám propadlé
neoholená tvář
bolest hlavy
strašná představa noci
zas další noc
nechci zažit
s láhví vína
do východu slunce…
Autor Vlk v rouše, 19.09.2010
Přečteno 266x
Tipy 17
Poslední tipující: dream in emptiness, Gabrielle, Laivindia, NikitaNikaT., Jiná, Psavec, Princezna.Smutněnka, CULIKATÁ, Květka Š., padající do neznáma, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víno je svůdné, jako tělo ženy,
návikové, jako samotné milování...
...ale také zrádné, jako sama láska,
tak procitni včas, než zůstane Ti...
...jen holá nahota.

20.09.2010 08:19:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí