SNĚNÍ

SNĚNÍ

Anotace: To probuzení je nejhorší!

Odře se můra o tmu skleněnou,
Nahnou se mraky,když padá sen.
Zrcadlo s krásou uvnitř zasněnou,
Ožije,když tma utopí den.

Nastává čas snílků,
Co unavení,umírají pod tíhou noci.
Je to jen pár vteřin,snad chvilku,
Kdy všechny myšlenky a činy zhmotní se v cosi.

Říkáme jim sny,
Jsou tak nádherné,skutečně neskutečné, návykové.
V nich můžeš být králem i bláznem.
Můžeš létat,žít ten nejkrásnější život…..

V tom,
Někdo tahá tě za ruku,křičí vstávej….
Procitneš…..
Realita!!!
Autor ZILA78, 19.09.2010
Přečteno 288x
Tipy 12
Poslední tipující: Jin&Jang, la loba, Gabrielle, René Vulkán, NikitaNikaT., CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První sloka výtečná, další pěkné

20.09.2010 17:00:00 | René Vulkán

Mno, řekla bych, že je to tak, jak píšeš... každý sen končí, ale s novou nocí znovu začíná. ST!

20.09.2010 08:17:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí