Noc beze spánku

Noc beze spánku

Anotace: z pátka na sobotu (17-18.9)

Sbírka: Věci neměnné

Slzy se jí leskly na tváři,
a však i úsměv našel si na ní čas.
černé kapky jak misionáři,
hrnuly se z řas.

Pátrali jsme v depozitáři,
proč osud se dal s lidstvem na zápas
a proč nejsme vizionáři
na všechny druhy zkáz.

Noc plná snů beze spánku,
a vedle mne ona
otevřela svého nitra schránku,
viděl jsem jak stoná.

Smutek z očí se nevytratil,
myšlenky se stále oddávali snům.
Snad do ní nezamiluji se ze všech sil,
že přijdu o rozum.

Ráno odešla hledat cíl,
a že svůj smutek dá sežrat vzteklým psům.
Po tváři jsem jí pohladil
a určil diagnózu.

Noc plná snů beze spánku,
a vedle mne ona
otevřela svého nitra schránku,
viděl jsem jak stoná.
Autor patrikus, 19.09.2010
Přečteno 291x
Tipy 11
Poslední tipující: Kars, Radek.oslov.Šafárik, Gabrielle, dream in emptiness, Zasr. romantik, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji...

19.10.2010 18:40:00 | patrikus

"Noc plná snů beze spánku,
a vedle mne ona
otevřela svého nitra schránku"
Mocinky hezké

18.10.2010 21:56:00 | Kars

nemám slov..

24.09.2010 20:05:00 | dream in emptiness

děkuji, to je když to nemusíš vymýšlet, když to prožiješ...

19.09.2010 16:17:00 | patrikus

Moc hezky napsané.

19.09.2010 16:16:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí