Létání v podzemí

Létání v podzemí

Anotace: ...

Podívám se pravdě
do vykulených očí
a přemýšlím

o tom

jak se mezilidský vztah
změní v raněné zvíře
ve dvou tělech

jak nedokážu obejmout situaci
jen člověka
co se v ní ocitne

stačí
nestačí

Přemýšlím o prioritách

připomínající vojáky
co se právě vrátili
z přední linie

a já po nich chci
dokonalý nástup

sázím se se sluncem
o to
kdo dnes dřív zapadne

v zapomnění

Létám si v podzemí
kde vždy do něčeho narazím

přítel radí létání ve výšinách
kde není moc překážek
ale já nechci do nebe

chci jen pozemsky

žít
Autor smudlinek, 19.09.2010
Přečteno 259x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, Psavec, drsnosrstej kokršpaněl, labuť, janewe, Agniezka, Mbonita, CULIKATÁ, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vskutku pohled do podzemí; oslovující

20.09.2010 13:33:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Myšlenky, které se rodí v lidském cítění... a líbí se mi jejich zpracování...

19.09.2010 22:21:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí