Čas hojí srdce

Čas hojí srdce

Anotace: Trocha přátelství, trocha štěstí, trocha lásky... Snad ani né báseň, možná trochu úvaha... Já jen nerozumím konání mé kamarádky a trápí mě, že sama sebe ničí.

Vždycky jsem si myslela
že zlomené srdce má mít čas
znovu nabrat síly
pro nové láskyplné city
a tak když štěstí přálo lidem kolem mě
já si nezoufala, nezáviděla
čekala a léčila se
pro novou snad skutečnou lásku

Štěstí přálo tobě
a byla jsi šťastná
však vůlí osudu se role obrátily
já našla lásku po čekání
připravená milovat a být milována
tebe však láska opustila
a srdce krvácelo a nedostalo čas
další nápor citů nenechal jizvy zahojit
tak jak by měly, aby´s mohla zcela cítit

Možná proto odešel další
a ty jsi začala závidět štěstí
na které jsem ve stínu tvého čekala
tvé nářky mě mrzely a bolely
a o osvěžující samotě nechceš slyšet
do dalšího rádoby vztahu se vrháš
v srdci nedohojní ti předešlí dva
stále vzpomínáš a nalháváš a závidíš...

Vždyť mít čas se uzdravit není sobecké
a chvíle svobody jsou báječné
proč tedy někteří se musí vázat
nedát si čas a trpět stále dokola
kvůli těm, které ani neznají?

Mimo prvního vše byl cit povrchní.
Autor Ishtar, 19.09.2010
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: její alter ego, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivé, pro mne hodně zamyšlenkové a smutné... těžko nalézti slova... když člověk dělá chyby znova... ale, kdo ví, zdali na to jedného dne přinde sama... ST!

20.09.2010 08:11:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí