Kohout zakokrhá

Kohout zakokrhá

Anotace: Básník má být rozervaný ;)

Sbírka: Ztrácím tě

Není co říct
magnetofon ztratil pásku
je konec hraní
běžte si po svých
na polštářích rozlévá se lesk
zaschlého inkoustu
a básník kreslí křídou
do písku poslední slova
svých vzletných citů

Odešla jsi lásko
dřív než zachytil tě
cherubín bílých labutí
a světla ramp co z pódií
zažíhají věčný cit
Máš na víc a já se potácím
nad propastí co v mlze ztrácí
smysl bytí

Až lásko spatříš úsvit
a zavřeš oči nad mou propastí
já křídla svobody složím
na bedra vezmu úděl světa
protože bez tebe nebudu nesmím
nechci dýchat
nechci usínat
Máš v sobě moje dlaně
co ve tmě hledají spásu
ve studánce něhy
Však dřív než úsvit
tvůj květ rozevře
nad sebou uvidíme nebe
a pod sebou zkropený osud
věčných milenců

Já lásko odcházím
do věčných lovišť spát
a až se vrátím
kohout zakokrhá
i tobě
Autor Ori Eremos, 19.09.2010
Přečteno 644x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Chancer
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) ST !!!

27.10.2010 05:01:00 | ilona

Dum spiro, spero ;) Díky...

04.10.2010 23:35:00 | Ori Eremos

Než kohout zakokrhá, třikrát mě zapřeš..hele, píšeš moc hezky :-)

03.10.2010 21:51:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí