Slunečné ráno

Slunečné ráno

Anotace: ..

Sbírka: Noci duhové

Dnes ráno jsem šla
učesat se ven
a přivítat
tak krásný den

Zpívají ptáci
slunce po tváři hladí
po těle hřeje
inu skvělé

Tu na mě sedl
překrásný motýl
Však než jsem si jej
stačila prohlédnout
on stihl
s lehkostí odlétnout

A ta něžná
na trávě rosa
až by člověk v ní
chtěl tančit bosa

Prostě jsem šla
přivítat den na zahradu..

..tohle ráno nemá věru vadu =)
Autor Lioness, 20.09.2010
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Jacob P. Verlaine
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné ránko..

20.09.2010 14:39:00 | Květka Š.

Až tak básní ovíněn
šel jsem se projít ven
ST

20.09.2010 11:51:00 | Jacob P. Verlaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí