Sklenice jedu

Sklenice jedu

Anotace: ...vždyť padl v boji za Tvou čest...

Sama stojí u oltáře,
v ruce růží kytici...
Vzkaz přinesly hradní stráže,
s ním i jeho přilbici...

"Neplač, prosím, moje paní,
vždyť padl v boji za Tvou čest...
A ty teď vládneš jeho kraji
i lidem ze všech jeho měst..."

"Jak mám vládnout? Jak vést války??
Jsem jen žena truchlící...
Ať se muži vrátí z dálky...
A pro mě? Jedu sklenici..."
Autor Izza, 20.09.2010
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí