***MEJINEK***

***MEJINEK***

Anotace: PRO MOU SESTŘIČKU

Jsem tady pro tebe, má sestřičko drahá…
*
Je to jak včera cos byla ještě malá,
Ted z culíkaté holčičky si v krásnou
Ženu vyrostla a mnoha mužům k srdci
Přirostla.
*
Jsem tady pro Tebe má sestřičko drahá…
*
Holčička malinká s Dlouhými vlásky,
Často mi dělala na čele vrásky.
Někdy mne zlobila,ale i hřála
Když jsem se bláhová domů jít bála.
*
Jsem tady pro Tebe má sestřičko drahá..
*
Když zavřu oči a čas přenese mne zpět
Do našich krásných dětských let,
Pak slyším dětský smích co
Z našeho parku se ozývá,ale i pláč a trápení
A také puberty věčné mámení.
*
Jsem tady pro Tebe má sestřičko drahá…
*
Sedni a spočiň na chvíli v té těžké době
A vzpomeň si na lumpárny co tropila jsem
Třeba já Tobě.
Vzpomeň si na Býčka co o Mejinu se starat měl
Však kolikrát by radši s klukama dováděl..
*
Jsem tady pro Tebe má sestřičko drahá…
*
Tak už se netrap a utři si slzy,
Přesto že ted jsem daleko my uvidíme se brzy..
Vím ted máš trápení a srdce Tě bolí,
Věz ze čas pomůže a rány Ti zhojí.
I když jsi vyrostla a Tvé vlásky už nezdobí
Dětské pentličky,tak navždy budeš schována
V bezpečí, v srdci u své velké sestřičky..
*
JSEM TADY PRO TEBE MÁ SESTŘIČKO MALÁ?)
Autor kokyno, 20.09.2010
Přečteno 356x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, dream in emptiness, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máte krásný sourozenecký vztah,moc se mi verše líbí.

20.09.2010 20:01:00 | CULIKATÁ

Sestry jak se patří...

20.09.2010 14:45:00 | Květka Š.

Sestry jak se patří...

20.09.2010 14:45:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí