pro (s) milování...

pro (s) milování...

Anotace: jeden z pokusů...

kšeftovat ve lvích jamách se srdcem
je zahrávání
jestliže není kdo by držel tlamy
při hladu

marností příliš mladého sena
zakrývám drápy
a chutí mrtvé trávy
nepřesvědčím se
neřvat po krvi


včera pozdravil mne podzim
podal stromům
vypít barvu z očí do korun
navěky a včas


nedalo se bránit

vyběhlým z řádu
vystřílet vyšší šarže do vlastních zad
předat velení


vím jak je
tyrkysovět v těle
zavřít se nad hladinou
povážit chvění
a seknout poslepu a přesně
už vím jak je

a zapřísahám konce noci
obdařené pukáním hlav
ať jinak otevřou čas
Autor rozprášené peří, 20.09.2010
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí