----O NÁS, O LIDECH---

----O NÁS, O LIDECH---

Anotace: báseň mírně upřímná

Zahalení pláštěm citů a emocí,
toužebně prahneme,
svádíme nemoci.

Pyšně procházíme řadou cest,
na které tvrdohlavě nechceme se nechat vést.

S neovladatelným chtíčem oplácíme chyby druhých,
závist známe jako své boty,
ten známý záškodnický smích,
to nutkání, tu lživost,
znáš to i ty.


Rodíme se čístí, neposkvrnění a tak zranitelní.
Autor Stepbystep, 20.09.2010
Přečteno 273x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Petbab, angel.michelle, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vracím se k téhle básni, protože umí se mnou mluvit

15.08.2011 08:43:00 | Petbab

jsme čistí..pokud to chceme

20.09.2010 20:04:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí