Ryby

Ryby

Anotace: ...chvilkový výron čehosi blíže neurčeného....:-)

Jsou v jezeře ňáký ryby?
Neodpovídejte, jste-li němé.
Nehlaste se jen tak a využijte právo nevypovídat...

Šupina, klap - je vinen vodník vilný
- silný jak povodeň a smrdí jako chlap!
Je totožnost jeho tak nejistá.
Co nějací známí? Smrt v rodině?
On se snad zbláznil dočista,
opil se vodou či po víně,
mokré jsou otisky prstů...
Autor ukume, 20.09.2010
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí