Facebook, World of Warcraft a jiné závislačiny...

Facebook, World of Warcraft a jiné závislačiny...

Anotace: Možná že ani nepřeháním...

Ztratil sem se ve vlastním bytě
Chytil sem se do obří sítě
Ta síť mě dusí, drtivě svírá


V mém životě je černá díra
Která do sebe všechno vtáhne
Pokud někdo nezasáhne


Je jak mor, má miliony obětí
Od mužů přes ženy po děti
Tahle choroba si nevybírá


Člověk už jen nevěřícně zírá
Kolik hodin, dni i let
nad tim může někdo prosedět
Autor Fungal, 20.09.2010
Přečteno 375x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Philosophic Theory, Žqáry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle se povedlo :-D

24.09.2010 20:50:00 | Philosophic Theory

Vše je jen na vůli a chuti každého jedince...

21.09.2010 08:47:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí