Pod kůží

Pod kůží

Pod jemnou tkaninou látky
Klidně i růžovou
Nohy Tě magneticky táhnou,i když nemohou

V duševním oparu
S občasnou bolestí
Prsty si maluje po skle štěstí

Slyšet tikot budíků
Prožívat dejavu
Fouká ji na záda zezadu

Hřešit nebo řešit
Všude kolem se odráží smích
Bucláky naplněné kafem
Přemýšlí nad každým ránem

Pozoruje ji pod lupou
Uculuje se nad svou temnotou
V euforii tance,třpytí a zarývá se

Každý den se prohlubuje,pod kůži a doprostřed..
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 20.09.2010
Přečteno 271x
Tipy 12
Poslední tipující: jedam, Gabrielle, Skalsky Pavel, labuť, Petbab, její alter ego, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na muj basnicky vkus je az moc tvrde napsana, jakoby pod tlakem..

21.09.2010 10:13:00 | saddova

Pěkné:)

21.09.2010 07:31:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí