Žárlivá žena

Žárlivá žena

Anotace: ****

V květech nepolíbená
závidí jedna žena.
Neznala lásku
jedinou chvíli...
Sleduje krásku
a závoj bílý.

V rozmarech utopená
souží se stejná žena.
Neznalá smutku
do této chvíle,
litujíc skutku
na strašném díle.

Pod břízou opuštěná
naříká druhá žena.
Neznalá zášti
do toho rána,
v kravém plášti
není však sama.

Pod srdcem nezrozená
umírá třetí žena...
Autor Duhová, 21.09.2010
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí