Kulka

Kulka

Anotace: Najde vždy svůj cíl...

Sbírka: Z kapky verše-moře básní

Stojím tváří v tvář hlavni
zatím nestřílí to je hlavní

během chvilky,během mžiku
vzpomenu si na pár krásných okamžiků

s úsměvem na rtech se vzpříma podívám
sic s pocitem bázně lehce se zachvívám

Tak už hergot začni
jednu kapitolu života ukonči,druhou načni

V mém životě již jen od nítě prázdná špulka
To vše ukončila dobře mířená kulka
Autor Jacob P. Verlaine, 21.09.2010
Přečteno 338x
Tipy 9
Poslední tipující: James Libustka, mademoiselle secret, Psavec, CULIKATÁ, hašlerka, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí