POHLEDANÍ

POHLEDANÍ

Anotace: bez čekání....

Kde slovo končí
kde ale začíná
když smrt ale
život protíná

Jsou dívky stále
neděje nežívá
od rána do noci přežívá
když se nedívá

Prázdná jsou zrcadla
nepsané role
budoucího divadla
nahoře i dole

Jen úsměv,ticho pláč
proč a nač...
jen bez čekání
dá se do hledání.....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 21.09.2010
Přečteno 245x
Tipy 21
Poslední tipující: Gabrielle, PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Niky88, Psavec, Mbonita, labuť, CULIKATÁ, Květka Š., ZILA78, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou slova, která znění prázdně,
jiná zase jsou až přiliš přeplněna
a díky nim snad vznikají básně,
a nejedna naděje je naplněna...

22.09.2010 08:59:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí