Ony

Ony

Anotace: ...............

Složité a nečitelné ženy dokáží býti,
marná ale snaha,
bez nich prostě nelze žíti.

Tak jim neúnavně nosíme kvítí
a přejeme si,
ať jim stále slunce svítí.

Kolikrát žalem se jdeme zpítí.
Tolikrat spřádáme plány,
jak se jim budeme mstíti.

Ovšem stejně dobře víme,
že nikdy nebudeme syti
a stále toužíme po boku jednu z nich míti.

A když máme pocit,
že už není jiné zbytí
a chystáme se osamotě odejíti
nebo dokonce snad v zemi tlíti....

Objeví se ONA!
A sama si nás chytí....
ONA,
jenž za muže chce si nás vzíti.
Autor James Libustka, 21.09.2010
Přečteno 256x
Tipy 24
Poslední tipující: divoska_jaja, Antares, Divoženka1, jitka.svobodova, Pelican, Isobel, dream in emptiness, Gabrielle, labuť, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skládám další poklonu a zároveň chci poukázat na drobnou
estetickou chybku: 3. sloka poslední slovo "spítí"
pěkné dílo :)

27.09.2010 20:05:00 | Pelican

Je dobře, že sis to uvědomil. Teď se ještě podle toho řídit! :o))

21.09.2010 20:22:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí