Úděl

Úděl

Anotace: Jedno zimní zakopnutí o staré dláždění zámku mě nakoplo jiným směrem mého proudu myšlenek.

Po ulici jde si světem
Mu mrznou slova neoděná
padají na obrub
čím větší mráz
tím tužší jsou
bolí
skromně
jak život bere nás
naholo, holí
za každé platíme tvrdou měnou
dvojnásobně
a ikdyby ne
v nepozornosti semknou se rty
jak když kapka s kapkou splyne
(můj úděl ještě nepomine)
Autor Egon Otoman Sirka, 22.09.2010
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí