Písnička

Písnička

Anotace: napsáno v pracovní době :)

Údery vteřin prorůstají podvědomí
zmuchlaný den se nocí neprolomí
hrdě jak socha, pyšně jak ptáci
maluji slova jen tak pro legraci

z obrazů poskládám obrázek nebe
trochu si připadám hledíc za sebe
jako rok snů který nikdy nekončí
v ohradě hvězd malátný náhončí

spijou se barvy a splynou těla
písnička která už tolikrát zněla
levná jak parfém a trochu prázdná
ač trochu lživá je, přece je krásná
Autor Hanzi, 22.09.2010
Přečteno 257x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Niky88, Agniezka, Psavec, danav, James Libustka, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdá se, že jsi produktivní člověk, šéf by měl určitě radost... :o))

22.09.2010 12:30:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí