Jednoduchost života

Jednoduchost života

Anotace: ..?

Opilá smutkem,
zoufalá bezmocí,
listuje panenka,
prázdnými paměťmi.

Znavená lidmi,
zrazená přáteli,
malá holčička,
vypráví příběhy.

"Bylo, nebylo,
zlato či moře,
motýlek smotaný,
v pavučí síťce.

Ukousl hlavu,
pak i křídla,
otrávil jeho
a on pak zkomíral."

Je to, jak život-
lehký a těžký,
smutný a hořký,
navždy nepochopený.
Autor Kira Haulie, 22.09.2010
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Strixa, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé dílko...Líbí se mi *

22.09.2010 18:37:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí