BÁSNICKÁ ÚCHYLKA

BÁSNICKÁ ÚCHYLKA

Anotace: ....

Ani ti nedovedu říct,
kolikrát jsem zhřešil.
jen pro tu bolest osamění.
Všechno je jednou poprvé
a možná taky.................
.............................není.

Znáš ten pocit,
ten pocit,
co uvnitř v tobě pláče.
To je právě to osamění,
nejlepší doba ke tvoření,
nejsilnější pud na umění.

Takové básnické bláto,
prostě humus.
A v hlavě,na papíře rodí se zlato,
jednoznačně slohový brutus.

Slova co berou dech
a rýmy co doženou tě k slzám.
Celá staletí schovají se ve snech
a nebe ustoupí mlhám.
Autor ZILA78, 22.09.2010
Přečteno 265x
Tipy 7
Poslední tipující: la loba, labuť, malá slečna, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen trp ať mám co číst:-)))

30.11.2010 18:06:00 | la loba

škoda, že dokážeme mluvit jen tehdy, když je nám ublíženo. Protože pak by mohlo být všechno jinak, ale to je jen můj názor.

23.09.2010 11:41:00 | Nick Name

Povedená...Líbí se mi *

22.09.2010 18:34:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí