HLEDEJ

HLEDEJ

Anotace: kde něco končí,kde začíná.......

Tisíce mrtvých frází v tobě jen zní
no co?,no co? laskám braní
to ticho a zrcadla stín
mlč,mlč hledej jejich klín

Naděje křičí,ozvěna ve zdech
dopadne slovo,slovo na plech
ozvěna šeptaní,pozvolné tápání
je jako další hledání

Jen slova na zem dopadnou
a hvězdy znovu,znovu vyhasnou
proč rána,setkají se s tmou
když za prázdnou láskou,jen si jdou

Jsme svojí,a novou větou
mapou ,mapou slepou
proč,mlčíš už to vzdej
ale přesto,přesto HLEDEJ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 22.09.2010
Přečteno 278x
Tipy 21
Poslední tipující: Gabrielle, Draconian, PIPSQUEAK, labuť, Niky88, Agniezka, Mbonita, Květka Š., Psavec, zenge, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) Pěkná básnička a krásný komentáře :))*

22.09.2010 18:33:00 | malá slečna

kde někdo končí
tam někdo začíná
a ryclejší je jenom vteřina
ta nám život protíná
sny jen tančí...

22.09.2010 17:13:00 | Radek.oslov.Šafárik

A přesto touhu lásky vyhledej
slovům denně barvu dej
tiše,tiše naslouchej:-))

22.09.2010 16:52:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí