Kdo jsi?

Kdo jsi?

Anotace: Ty jsi já a já jsem ty

Kdo jsi a co tu chceš,
proč nosíš moje šaty?
Ležíš v moji posteli,
šlapeš moje paty.

Jsi divná, zlá a škaredá
a zrcadlo vždy puká,
když se do něj podíváš,
tvůj odraz na čelo si ťuká.

Nikdo nevidí co ty,
slyšíš zvuky nicoty.
Já jsem ty a ty jsi já,
nechci tě, jsi zbytečná.
Autor Elizabeth-Lili, 22.09.2010
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Antares, Giginka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí