O nás bez tebe

O nás bez tebe

Anotace: no nevím, jen tak mě to napadlo,přímo napsaný,neupravený,neučesaný,...atd.

Dotýkej se mojí duše
dotýkej se mého těla
nechovej se ke mě hluše
dobře víš že bych tě chtěla

Pohlaď mi vlásky
zašeptej jak se ti líbím
dej mi trochu lásky
z tvých slepoty já už šílím

V noci z lásky nemůžu spát
a ty si jako dřevo chrápeš
tak měj mě aspoň trochu rád
neříkej že mě nechápeš

Utrápíš moji duši
srdce zlomíš na kusy
nejsem tvojí zlatuší
už zabili mě pokusy
Autor Krpi Nika, 22.09.2010
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: Giginka, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí