Ticho

Ticho

Anotace: ...

Ticho ochromující
Její mysl i tělo.
Je zrádné,
Tak jako nůž od někoho
Nečekaně vražený
Do zad.

Hlasité myšlenky
Uvnitř jí samotné.
Zabíjí a spalují
Za živa

A

Z prázdnoty v jejím srdci
Se stává červí díra,
Která pohltí nejen
Duši, ale i vše, co z
Její schránky zbylo.

A pak že v tichu se ukrývá naděje...
Autor teniska, 22.09.2010
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí