Příběh měsíce hvězd a chlapce

Příběh měsíce hvězd a chlapce

Anotace: ..trochu nuda ale co clovek vymysli chvili pred pulnoci..

Sbírka: Noci duhové

Měsíc se dívá
z oblohy
svým nezůčastněným
výrazem

Netušíc 'pohromy'
způsobené
nevinným dotazem

Hvězdy teprve
znuděně zívají
trochu spí

Netušíc
o čem ten chlapec
sní

Zda mu ji nedají..

Nesmělý
milý
a tak mlád

Má tuze moc
jedno děvče rád

Sní tajně o tom
jak v jeden den
předstoupí s nadějí

Kéž splní se mu sen
a bude šťasten potom
po zbytek života

To je vám robota
vymyslet otázku
aby neobyčejně zněla

Ústa se přitom
ani nezachvěla
a ona řekla 'Ano'

..a než žádost vymyslel
znuděný měsíc
přivolal ráno!
Autor Lioness, 22.09.2010
Přečteno 300x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Larey, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí