felace

felace

Anotace: ona to totiž dělá ráda kočička

ahoj kotě jak se máš
doufám že mi dneska dáš

dneska by to chlapče nešlo
už to na mě taky přišlo

jen tohleto řekla
hned mi jednu sekla

svoje tričko odhodila
na postel mě povalila

gatě ze mě stáhla
pak už holka sála

až dokonce mě vykouřila
sperma ve mě rozbouřila
Autor ostuda lidstva, 23.09.2010
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Pythonissa__
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí