Narozeninová

Narozeninová

Anotace: ...jen takové přání...

Je to tak dávno, jak stavba pyramid.
Je to tak dávno, co směl jsem políbit.
Je to jak včera, co hladil jsem tvé vlasy.
Je to jak včera, co prolínaly se naše hlasy.

Já s úsměvem Ti přeji krásný den
a vždyť možná vzpomeneš si jen.
Podívej se dceři do očí a uvidíš sebe.
Buď šťastná i když život někdy zebe.

Vždy se dá najít něco co potěší tě,
život jak korálky na konci nitě.
Vybírej jen ty co se ti líbí,
jen ty navlékej, ty stojí za naše žití.

Přeji Ti a to nejen k dnešnímu dni aby jsi dlouho navlékala spoustu
pestrých korálků.
Autor Mava, 23.09.2010
Přečteno 353x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké..

23.09.2010 09:53:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí