CVOCI A BLÁZNI

CVOCI A BLÁZNI

Anotace: ....

Hedvábím jitra,
je samet noci.
VĚŘ....já příjdu zítra
a semnou cvoci.

Cvoci a blázni,
co do pavučin chytají tvé sny.
Cvoci a blázni,
co o bolesti tvé už ví.

Rudá slza nitra,
je hluboké moře v srdci.
VĚŘ....já příjdu zítra
a semnou cvoci.

Cvoci a blázni,
co rosou purpurovou navlchčí tvé rty.
Cvoci a blázni,
co o raněné duši tvé už ví.

Cvoci a blázni,
co zaženou tvé chmurné dny.
Cvoci a blázni,
co paprskem slunce pohladí tvé sny.
Autor ZILA78, 23.09.2010
Přečteno 257x
Tipy 7
Poslední tipující: James Libustka, Květka Š., labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý..

23.09.2010 18:53:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí