Nezapomeneme

Nezapomeneme

Anotace: pro tetu.....

Slzy v očích mám a stále doufám,
že je to jenom sen, že to zmizí jeden den.
Rána to byla, když odešla si,
ani čas nezahojí tu bolest naši.
Teď je ti líp, všichni myslíme na to,
že je to lepší než v bolestech žít.
V srdcích tu snámi pořád jsi...
Tak klidně spi. :´-(
Autor T.e.r.i, 23.09.2010
Přečteno 289x
Tipy 8
Poslední tipující: Teroush, zelená víla, B.a.r.b.a.r, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí