Holčičko, mám tě rád

Holčičko, mám tě rád

Anotace: ...

Tak už nebreč holčičko, jsi už velká a dospělá,
tohle dívkám nesluší, to se přece nedělá....
Pojď ke mně, setřu ti dlaní slzy z tvých tváří,
udělám všechno, tak řekni, co tě rozzáří....

Vím, je to už pár let, co hrával jsem si s tebou,
ale jsem tu vždy pro tebe když slzy tě teď zebou.
Podej mi ruku holčičko, já při tobě budu stát,
vždyť jsem tvůj táta, kterej má tě pořád rád.
Autor Jean89, 23.09.2010
Přečteno 257x
Tipy 14
Poslední tipující: la loba, Eventris, Niky88, Gabrielle, James Libustka, Antares, Kett, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně srdíčkové,moc se mi líbí.

23.09.2010 18:21:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí