Pocit

Pocit

Anotace: ...............

Jsem malý člověk v obřím světě.
Tečka, jenž skáče za větou.
Jsem poslední jiskrou na kometě.
Za mnou již růže nekvetou.

Znaven svou poutí bez významu.
V náruči klidu chci spočinout.
Dál svědomí své tiše klamu.
Sám k sobě snažím se přivinout.

Okolní krása míjí mě obloukem.
Kouzelné víly na mě se mračí.
Stal jsem se protivným pavoukem.
Stal jsem se stínem co za sluncem kráčí.

Zamotán v síti svých pocitů.
Prostý slov a plný emocí.
Čekajíc příštího úsvitu.
Nedoufám v cizí pomoci.

Odevzdán naprosto všemu a všem.
Mé vědomí vzdalo se radostí.
Život je oceán, já topím se v něm.
Čekám na stéblo, které smutku mě oprostí.
Autor James Libustka, 23.09.2010
Přečteno 271x
Tipy 24
Poslední tipující: divoska_jaja, jitka.svobodova, Pelican, Isobel, J.U. Ray, dream in emptiness, Gabrielle, Psavec, carodejka, Antares, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky se to čte.

24.09.2010 22:04:00 | Bananky v čokolade

podobně se cítím.. snad brzy najdeš to pravé stéblo, které se nikdy nepřetrhne..

24.09.2010 14:42:00 | dream in emptiness

Hezké.

Odevzdán naprosto všemu a všem.
Mé vědomí vzdalo se radostí.
Život je oceán, já topím se v něm.
Čekám na stéblo, které smutku mě oprostí

23.09.2010 21:55:00 | carodejka

Hledej a najdeš, co ti rozsvítí dny...

23.09.2010 19:11:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí