Tak zastavil se čas

Tak zastavil se čas

Anotace: ...

V přítmí zašedlých kolonád
číhají osnovy pavoučí
zašlapané sluneční erupcí

podkrovní pohledy
hvězdám do oken
sladká pachuť cukrové vaty

vzpomínky vybledlých gobelínů
nehlesnou vzápětí
když hledím ti do očí.
Autor Paulette, 23.09.2010
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí