Tóny klarinetu

Tóny klarinetu

Anotace: ...

Ráno hnusně,
večer vkusně.

Prstem luskne nehledíce,
ráno ze sna probudíce,
již spánku nechtíce.

Parte psané v rukou majíce,
proč-li čekat více.
Pravý čas přicházejíc ze země,
v níž zvíře tlejíce,
pod tíhou hříchu hnijíce,
nechce žíti více.

Noci dlouhé procházejíc,
sám při měsíčním svitu,
poslouchajíc tóny v nitru,
s doprovodem klarinetu.

Probouzejíc hlasem tklivým,
ve správnou chvíli,
slyšíce naříkat motýli...

Večer hnusně,
Ráno vkusně
Autor Wildcat, 23.09.2010
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: L. Šebestián Borský
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc učelove ... necetlo se mi to dobre, nekdy je mene vice!

23.09.2010 21:49:00 | saddova

Těch přechodníků je tam opravdu moc a navíc i ve špatných tvarech.

23.09.2010 21:12:00 | černý motýl tmy

bod za klarinet, na který hraji...ale jinka moc staromilne..ice ice ice ...sním střevíce...

23.09.2010 19:50:00 | L. Šebestián Borský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí