Cožpak

Cožpak

Anotace: smysl mi taky uniká:)

Cožpak si nemyslíš,
cožpak nevíš, že
když někomu ublížíš,
pak od tebe uteče?

Cožpak to necítíš,
že je něco špatně?
Cožpak ty si nemyslíš,
že i ty můžeš býti na dně?

Kdybych mohl, způsobím,
že tvé smysly znovu
vnímat budou svět tak,
jak dřív - zas a znovu.

Cožpak to nevidíš?
Autor Alfie, 23.09.2010
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, malá slečna, Antares, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... ehm.. tohle ma byt jako basen??

23.09.2010 21:41:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí