Zrada..

Zrada..

Anotace: staré vzpomínky..

Stál jsi tam a díval se na ni,
seděla a smála se s jiným.
Věděl jsi, že nemůžeš za ní,
už dávno nejsi jejím milým.

Zkusil jsi to a ona se usmála,
dotkl jsi se jí a ona rozehřála.
Však kvůli Tobě vědomě ublížila,
lidem co tolik milovala.

Vzal jsi ji za ruku a slíbil celý svět,
objal jsi ji a znovu se cítila v bezpečí.
Teď však je jako noční květ,
co slunce mu nesvědčí.

Proč stojíte na kraji prudkého srázu??
Vím to, vím, že ji chceš pustit.
Ona dala Ti všechnu svou krásu,
a ty ji chceš zradit?
Autor Sarinka318, 23.09.2010
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí