MÍT A NÉ NIC

MÍT A NÉ NIC

Anotace: ....

Pár hráčů se smrtí
a kovová křídla,
už neunesou tu tíhu.
Možná už nevzletí
a zbytky díla,
ztratily svůj náhled a pýchu.

Jen mávat nestačí,
to chce cit,možná i víc.
Jen dávat,to tě nespasí.
to chce mít a né nic.

Pár oblud bez tváří
a nechtěná víra,
už neunese tu sílu.
Kapičky potu po tváři
a ze slz díra,
neutopí víru.

Jen jít nestačí,
to chce řev,možná i víc.
Jen snít to tě nespasí,
to chce mít a né nic.

Jen žít nestačí,
to chce bojovat,možná i víc.
Jen pochopit to tě nespasí,
to chce vědět víc a né nic.
Autor ZILA78, 24.09.2010
Přečteno 250x
Tipy 9
Poslední tipující: CRASH, Danga, hašlerka, Gabrielle, Květka Š., CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí