Netlač mě tam, kam nechci...

Netlač mě tam, kam nechci...

Anotace: Pro jednoho člověka, kterému už nevím jak to říct... omlouvám se,ale je to tak. Tvé slova jsou tu použita...

Teď sama kráčím světem,
řekla jsem jdi pryč.
Ráj prý nechme dětem,
k peklu že máš klíč

Cestu tam mi dláždíš,
zlatem posázenou,
duši mou však vraždíš,
mám se stát tvou ženou.

Peklo je tvím rájem,
co můžu chtít vic?
Chci žít svým vlastním májem,
a pak radši nic.

Radši bloudit nicotou,
než žít v tvém krásném nebi,
kochat se tou prázdnotou
a nikde žádné... že by?
Autor inanimate, 25.09.2010
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: Niky88, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí